Arròs caldós amb galeres

Categoria: Vídeo receptes, Caldós
60 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat alta

Ingredients

240 g d'arròs Les Teves Receptes de Cullera
1,5 litres de fumet de peix
2 alls
16 galeres
3 tomàquets madurs
1 cullerada de postres de carn de nyora
1 sípia
Oli d’oliva
Sal
Sucre

El·laboració


1. En una cassola posem un raig d’oli d’oliva i 2 grans d’alls aixafats. Quan estiguin daurats els retirem de la cassola.

2. Afegim les galeres i les marquem a la cassola. Les reservem.

3. Afegim el tomàquet pelat i tallat a daus juntament amb un pessic de sal i sucre i coem durant 15 minuts.

4. Afegim la carn de nyora i cuinem durant 3 minuts.

5. Afegim la sèpia tallada a daus petits i cuinem durant 5 minuts. Salem lleugerament.

6. Afegim l’arròs i anacarem (cuinem durant un parell de minuts).

7. Afegim les galeres i cuinem durant uns minuts.

8. Afegim el brou i coem a foc mig durant 20 minuts més (fins que l’arròs estigui al punt).

9. Deixem reposar uns minuts i servim.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here