Arròs caldós amb gambes

Categoria: Caldós
60 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat alta

Ingredients

200 g d'arròs Les Teves Receptes de Cullera
8 gambes de Palamós
4 escamarlans
1 ceba
1 gra d’all
1 cullerada sopera de tomàquet en conserva
1 sèpia
1,5 litres de fumet de peix
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

El·laboració

1. Salpebrem les gambes i els escamarlans.

2. En una cassola posem un bon raig d’oli d’oliva i marquem les gambes i els escamarlans. Retirem i reservem.

3. En la mateixa cassola sofregim la ceba tallada a daus molt petits durant 15 minuts. Salem al gust.

4. Afegim l’all ben picat i el tomàquet i coem durant 10 minuts més.

5. Afegim la sèpia tallada a daus molt petits i coem durant 10 minuts.

6. Afegim l’arròs i anacarem (cuinem durant un parell de minuts).

7. Afegim el brou i coem a foc mig durant 15-20 minuts més (fins que l’arròs estigui al nostre gust).

8. Afegim les gambes i els escamarlans i deixem coure un minut més.

9. Deixem reposar uns minuts i servim.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here