Escalfar 200ml (un got) d’aigua i, quan bulli, abocar-la sobre els flocs de puré de patata. Remoure bé i afegir la farina, dos ous i el parmesà ratllat. Pastar bé i deixar reposar 5 minuts.
Tirar una mica de sèmola de blat sobre la taula de treball. Sobre ella, donar forma de cilindres llargs i fins a la massa i tallar-los en peces de mesura al gust. Reservar fins que la salsa estigui preparada.
Picar el bacon i els xampinyons, i sofregir-los amb una cullerada d’oli.
Per a la beixamel, posar un cassó amb una cullerada d’oli, una cullerada de farina i escalfar a foc suau removent constantment. Una vegada feta la mescla, afegir la llet en tandes de poca quantitat cada vegada, removent i integrant el líquid abans de tornar a afegir-ne més. Quan estigui tota la llet, bullir la salsa a foc suau uns 3 minuts, amb precaució que no s’enganxi al fons del cassó.
Afegir el bacon i els xampinyons a la beixamel i salpebrar al gust.
Escalfar aigua amb un polsim de sal i, quan arrenqui el bulliment, coure els gnocchi un minut. Escórrer-los i servir-los amb la salsa calenta.
Descubre toda nuestra gama de productos