Magret d’ànec amb salsa de taronja i guarnició d’arròs a l’all

Categoria: Altres
30 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

150 g d'Arrozísimo Nomen
2 dents d’all
2 magrets d’ànec
3 taronges
125 g de sucre
Sal Maldon
Oli d’oliva

El·laboració

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 18 minuts. Colem i reservem.

2. Laminem les dents d’all.

3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui calent afegim l’all. Coem durant un parell de minuts.

4. Afegim l’arròs i saltem tot junt durant un parell de minuts. Reservem.

5. En una paella sense oli, marquem els magrets per la part del greix durant 4-5 minuts. Girem els magrets i els coem per l’altre costat durant 2 minuts. Reservem els magrets.

6. Tallem la pell d’una de les taronges a tires molt fines i preparem el suc de les 3 taronges.

7. En un caçó posem el suc, la pell de la taronja i el sucre, i deixem coure a foc suau fins que la salsa redueixi.

8. Tallem el magret a tires fines i el servim amb la salsa de taronja per sobre, un toc de sal Maldon i una guarnició d’arròs a l’allet.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here