1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 18 minuts. Colem i reservem.
2. Laminem les dents d’all.
3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui calent afegim l’all. Coem durant un parell de minuts.
4. Afegim l’arròs i saltem tot junt durant un parell de minuts. Reservem.
5. En una paella sense oli, marquem els magrets per la part del greix durant 4-5 minuts. Girem els magrets i els coem per l’altre costat durant 2 minuts. Reservem els magrets.
6. Tallem la pell d’una de les taronges a tires molt fines i preparem el suc de les 3 taronges.
7. En un caçó posem el suc, la pell de la taronja i el sucre, i deixem coure a foc suau fins que la salsa redueixi.
8. Tallem el magret a tires fines i el servim amb la salsa de taronja per sobre, un toc de sal Maldon i una guarnició d’arròs a l’allet.
Descubre toda nuestra gama de productos