1. Preescalfem el forn a 180 ºC.
2. En un bol barregem la farina d’arròs, l’ou batut, un rajolí d’oli, un parell de pessics de sal i l’aigua. Treballem fins a obtenir una barreja homogènia.
3. Sobre una safata de forn hi posem una làmina de paper de forn i la pintem amb oli.
4. Estenem la massa de pizza sobre el paper de forn, donant-li una forma arrodonida.
5. Posem un rajolí d’oli d’oliva a la massa, una capa de tomàquet, una mica d’orenga i coem al forn durant 20 minuts.
6. Tallem el carbassó a tires fines, piquem els tomàquets secs i tallem els xampinyons a làmines.
7. Traiem la pizza del forn i hi afegim el formatge mozzarella, les tires de carbassó, les làmines de xampinyons, els tomàquets secs i salem al gust.
8. Coem al forn durant 10 minuts més.
9. Gratinem la pizza durant 5 minuts i servim amb un rajolí d’oli d’oliva.