1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem.
2. Mentrestant ratllem la pell de la llimona, la llima i la taronja, i n’exprimim els sucs.
3. Deixem macerar els lloms de salmó amb el suc dels 3 cítrics durant un mínim de 30 minuts a la nevera.
4. Piquem els alls tendres i els xampinyons a trossets petits.
5. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i saltem les verdures durant 5 minuts. Afegim l’arròs, saltem tot junt durant uns minuts i salpebrem al gust.
6. Coem el salmó al forn juntament amb el suc dels cítrics, a 180ºC durant 12-14 minuts. Reservem.
7. Posem la barreja de l’arròs amb les verdures en un o dos Divertimoldes i el disposem a mode de guarnició en el plat on anem a servir el salmó.
8. Al costat, posem un tall de salmó i el decorem amb la ratlladura dels 3 cítrics per sobre. Salpebrem el salmó i servim.
Descubre toda nuestra gama de productos