Blog

Les millors receptes de cullera, amb Nomen

Parlar de plats de cullera és parlar de sopes, cremes, purés, escudelles, “cocidos”… i també de delicioses receptes d’arròs que venen de gust tot l’any, però encara més en aquesta època, ja ben entrada la tardor i amb l’hivern picant a la porta de la nostra cuina.

Per a aquests plats que tenen una base caldosa, a Nomen t’oferim un arròs especial, Les teves receptes de cullera, de la varietat marisma, que té les propietats perfectes per a que es conservi part del brou un cop cuit, però que el gra quedi consistent, com ha de ser. És un arròs de gra de tamany generós i d’excepcional gust, que et permetrà cuinar arrossos molt melosos i plens de gust.

I és que una de les virtuts de l’arròs Les teves receptes de cullera és que té una gran capacitat d’absorció, fet pel qual aconsegueix impregnar-se dels gustos de tots els altres ingredients, però a la vegada té poca pèrdua de midó durant la cocció. I què significa això?

Doncs que mai no queda pastós ni enganxós: l’arròs queda cuit al seu punt i el brou o líquid del plat no es perd.

Receptes per a triomfar aquesta tardor

Hi ha moltes receptes d’arrossos caldosos. Tot i que és cer que les més famoses són les de peix i marisc, com la de llagosta, llamàntol, cloïsses, gambes i escamarlans; un arròs caldós amb pollastre o conill també queda deliciós. O pots fer-lo amb verdures i hortalisses de temporada, o amb cargols, bolets i llegums com cigrons, mongetes o llenties.

També existeixen receptes d’arròs caldós típiques d’alguns llocs del nostre páis i de fora de les nostres fronteres. Per exemple, l’arròs brut, un plat mallorquí que porta pollastre, conill, espàrregs, bolets, sobrassada i espècies (clau, canyella, nou moscada i pebre). Una combinació amb molta personalitat que no et deixarà indiferent. Una recepta original i perfecta per als amants dels productes del mar és la de l’arròs caldós a la portuguesa, que inclou pop i s’aromatitza amb coriandre. I també és especialment saborosa la recepta d’arròs caldós amb patates i bacallà, un plat reconfortant amb el que combatre les temperatures fredes de la tardor.

No saps si escollir una recepta de carn o de peix? Fes un arròs caldós mar i muntanya i… problema resolt! Hi ha moltes fòrmules per a combinar productes mariners i del camp: gambes, llagostins o escamarlans amb pollastre; sípia o calamar amb carxofes i conill; peix (rap, orada, cap-roig…) i moluscs (musclos, cloïsses, escopinyes…) amb hortalisses. Tots estan deliciosos!

Els nostres arrossos caldosos, pas a pas

Necessites la recepta d’un arròs caldós perfecte? Mira aquestes:

El millor de tots aquests plats, a més del seu gust, és que són plats únics perfectes, perquè inclouen tots els grups de nutrients que necessitem: cereals, proteïnes i vegetals. Per a completar el menú, pots preparar una amanida fresca i un bon aperitiu.

Sobre l’arròs Les teves receptes de cullera de Nomen

El comercialitzem en paquets de 500 grams, envasats en plàstic 100% reciclable, per a minimitzar al màxim l’impacte mediambiental i conservar a la vegada les propietats del producte. El temps recomanat de cocció és de 16 minuts.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here