Blog
Les millors receptes de cullera, amb Nomen

Les millors receptes de cullera, amb Nomen

Nomen      03/11/2021

Parlar de plats de cullera és parlar de sopes, cremes, purés, escudelles, “cocidos”… i també de delicioses receptes d’arròs que venen de gust tot l’any, però encara més en aquesta època, ja ben entrada la tardor i amb l’hivern picant a la porta de la nostra cuina.

Per a aquests plats que tenen una base caldosa, a Nomen t’oferim un arròs especial, Les teves receptes de cullera, de la varietat marisma, que té les propietats perfectes per a que es conservi part del brou un cop cuit, però que el gra quedi consistent, com ha de ser. És un arròs de gra de tamany generós i d’excepcional gust, que et permetrà cuinar arrossos molt melosos i plens de gust.

I és que una de les virtuts de l’arròs Les teves receptes de cullera és que té una gran capacitat d’absorció, fet pel qual aconsegueix impregnar-se dels gustos de tots els altres ingredients, però a la vegada té poca pèrdua de midó durant la cocció. I què significa això?

Doncs que mai no queda pastós ni enganxós: l’arròs queda cuit al seu punt i el brou o líquid del plat no es perd.

Receptes per a triomfar aquesta tardor

Hi ha moltes receptes d’arrossos caldosos. Tot i que és cer que les més famoses són les de peix i marisc, com la de llagosta, llamàntol, cloïsses, gambes i escamarlans; un arròs caldós amb pollastre o conill també queda deliciós. O pots fer-lo amb verdures i hortalisses de temporada, o amb cargols, bolets i llegums com cigrons, mongetes o llenties.

També existeixen receptes d’arròs caldós típiques d’alguns llocs del nostre páis i de fora de les nostres fronteres. Per exemple, l’arròs brut, un plat mallorquí que porta pollastre, conill, espàrregs, bolets, sobrassada i espècies (clau, canyella, nou moscada i pebre). Una combinació amb molta personalitat que no et deixarà indiferent. Una recepta original i perfecta per als amants dels productes del mar és la de l’arròs caldós a la portuguesa, que inclou pop i s’aromatitza amb coriandre. I també és especialment saborosa la recepta d’arròs caldós amb patates i bacallà, un plat reconfortant amb el que combatre les temperatures fredes de la tardor.

No saps si escollir una recepta de carn o de peix? Fes un arròs caldós mar i muntanya i… problema resolt! Hi ha moltes fòrmules per a combinar productes mariners i del camp: gambes, llagostins o escamarlans amb pollastre; sípia o calamar amb carxofes i conill; peix (rap, orada, cap-roig…) i moluscs (musclos, cloïsses, escopinyes…) amb hortalisses. Tots estan deliciosos!

Els nostres arrossos caldosos, pas a pas

Necessites la recepta d’un arròs caldós perfecte? Mira aquestes:

El millor de tots aquests plats, a més del seu gust, és que són plats únics perfectes, perquè inclouen tots els grups de nutrients que necessitem: cereals, proteïnes i vegetals. Per a completar el menú, pots preparar una amanida fresca i un bon aperitiu.

Sobre l’arròs Les teves receptes de cullera de Nomen

El comercialitzem en paquets de 500 grams, envasats en plàstic 100% reciclable, per a minimitzar al màxim l’impacte mediambiental i conservar a la vegada les propietats del producte. El temps recomanat de cocció és de 16 minuts.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *