Primer tallem la ceba en juliana fina i deixem sofregir a foc lent, quan estigui gairebé llesta afegim una mica de sucre i deixem que caramel·litzi. Salpebrem el pollastre trossejat prèviament i l’hi afegim les espècies. Un cop feta la ceba, [...]
+ Tota la informacióNetegem els calamars, tallem les aletes i les potes a trossets petits i els reservem. Fem un sofregit amb la ceba, l’all i el pebrot i, quan estigui una mica rosset, i posem les aletes i les potes de calamar i ho deixem coure a foc ben baixet, [...]
+ Tota la informacióRenteu l’arròs i el posem a bullir amb aigua, una mica de sal i un rajolí d’oli d’oliva fins que estigui a punt. Un cop cuit, l’escorrem i passem per aigua freda. Tallem la ceba i el carabassó a quadres i el saltem en una paella amb oli. [...]
+ Tota la informacióCoem l’arròs 15 minuts. En un cassó posem el vinagre d’arròs, sal sucre a foc lent fins textura de xarop. Es barreja l’arròs amb el condiment amb espàtula. Makis: es posa una alga sobre l’estoreta, a sobre s’hi posa una capa [...]
+ Tota la informacióEscalfem la llet de coco i de vaca amb la branca de canyella. Quan bulli incorporem l’arròs i reduïm el foc. Deixem coure a foc lent durant deu minuts. Incorporem el sucre, barregem bé, retirem del foc i deixem refredar. Pelem i trossegem la [...]
+ Tota la informació