Blog
Arròs per compartir

Moments Nomen – El pla perfecte: Un bon arròs amb els teus

Quines ganes tenim de compartir bons moments amb la nostra gent! Com hem trobat a faltar els últims mesos quedar, veure’ns, estar junts! A Nomen estem convençuts que són aquests petits moments els que ens fan feliços i no se’ns ocorre cap pla millor per al cap de setmana que compartir un deliciós arròs amb els teus familiars o els teus amics.

Els moments Nomen. I és que volem que, gràcies a Nomen, gaudeixis d’aquestes estonetes de felicitat que suposen compartir un dinar o un sopar, gaudir preparant-lo, pujant a les teves xarxes socials fotos dels millors instants o d’aquell plat que has preparat amb tanta il·lusió per als teus… Són moments que formaran part de la teva vida i que recordaràs amb afecte durant molts anys. T’apuntes a viure moments Nomen?

Un arròs d’estiu, quina gran idea!

Et proposem un pla rodó: organitzar un dinar o un sopar amb una bona recepta d’arròs per a compartir. Ha arribat l’estiu i, tot i que l’arròs és un aliment perfecte per a qualsevol època de l’any, és veritat que les paelles i els arrossos caldosos fan bona parella amb el bon temps.

Quants sereu?

Una de les grans virtuts de les paelles i els arrossos caldosos és que són fàcilment adaptables al número de comensals. Només has d’escollir un recipient del tamany adequat i fer el càlcul proporcional d’ingredients. Però, al final, trigaràs pràcticament el mateix en fer-la tant si cuines per a 2 com si ho fas per a 6.

Per exemple, si la recepta que vols seguir està pensada per a 4 persones i en sou 7, pots doblar les quantitats dels ingredients. I si en sereu 2, fer-ne la meitat. El consell és fer un càlcul fàcil, o sigui fer-ne el doble o la meitat i pensar sempre que és millor que en sobri que no quedar-se curt de menjar. Per si algú vol repetir o per a tenir un tupper ja fet per a endur-te a la feina qualsevol dia de la setmana.

Pel que fa als recipients, si vols fer una paella, necessitaràs una paellera i que el seu tamany s’adapti al nombre de racions d’arròs que has de preparar. L’habitual és: 40 cm de diàmetre per a 4-6 persones; 55 cm de diàmetre per a 8-10 persones i 65 cm de diàmetre per a 12-15 comensals. Pensa que la capa d’arròs ha de ser fineta per tal que es cogui com cal. En cas que facis servir una cassola o una paella, tingues en compte la quantitat d’arròs que has de cuinar i escull el seu tamany en conseqüència.

On cuinaràs l’arròs?

– Si ets dels afortunats que tenen un espai exterior, amb una barbacoa de llenya, anima’t a preparar una bona paella de marisc, o una de pollastre. O fes la teva pròpia versió, combinant diferents aliments del mar (cloïsses, calamar, sípia, musclos, gambes, escamarlans…) i de la terra (pollastre, conill, salsitxa, costella de porc…). No t’oblidis de cuinar amb el millor arròs per a fer paelles, l’arròs bomba. Si no tens barbacoa de llenya pots utilitzar un difusor de gas dels que es connecten a una bombona, és important que tingui el mateix tamany que el diàmetre de la paellera per tal que aquesta rebi la calor de manera uniforme i l’arròs es cogui per igual per totes bandes. Hi ha cremadors que tenen dos focs, així que s’adapten a dues mides de paellera diferents.

– No tens pati ni jardí? No t’amoïnis. A qualsevol cuina es pot preparar un arròs deliciós perfecte per a compartir. Si sou dos, pots preparar també una paella (la majoria de plaques de cocció tenen un foc gran i hi ha paelleres petites). Si sou més, un arròs caldós a la cassola farà que els teus convidats es llepin els dits. Necessites idees? Aquí en tens algunes: arròs caldós amb gambes, arròs caldós amb llagostins i calamars o arròs caldós amb bacallà. Per suposat, pots fer les teves pròpies receptes, i substituir els peixos i mariscs per carns o fer un arròs caldós només amb verdures de temporada. El més important: escull bé l’arròs. Per a un arròs caldós, l’arròs bomba ideal caldosos de Nomen és la clau de l’èxit.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here