Receptes: 5 postres per a servir en vasets
Fa anys que les postres en vasets són tendència. Doncs, resulta molt pràctic tenir les postres ja servides en recipients individuals per portar-les a taula, així ens estalviem anar tallant i...
Fa anys que les postres en vasets són tendència. Doncs, resulta molt pràctic tenir les postres ja servides en recipients individuals per portar-les a taula, així ens estalviem anar tallant i...
Reduir, reciclar i reutilitzar, aquest és el principi de les 3 erres que qualsevol amant del planeta i del medi ambient hauria de seguir a l’hora de consumir qualsevol tipus de producte: des de roba...
L’arròs precuinat de Nomen és un recurs pràctic per a estalviar-te temps a la cuina sense renunciar al gust i al menjar saludable. Gràcies al seu envàs de vidre amb sistema de tancat al buit,...
Hi ha moltíssimes receptes perfectes per a l’estiu que pots preparar amb l’arròs precuinat Qualitat 1 minut de Nomen. Encara que no tinguis temps de cuinar (o precisament perquè no en tens, de...
El xai al forn és un dels plats més tradicionals de la nostra gastronomia i un clàssic de les taules de Nadal a moltes cases del país. A Castella, el lletó al forn és gairebé un símbol culinari...
Les carns grans, els peixos i els mariscs són els reis dels àpats nadalencs. S’acostumen a cuinar al forn i s’acompanyen amb verdures, bolets, patates, fruites, fruites seques… En aquest post...
És un pastís? És un pa de pessic? Sí, és una barreja d’ambdós. I també un arròs amb llet, perquè aquesta elaboració és dins del pastís i li dona un gust únic, a més d’una textura súper original. El...
Si et preguntessin quin és el plat més típic d’Itàlia, segurament diries la pizza o la pasta. I si et diguessin que l’ingredient principal d’aquest plat és l’arròs, el risotto seria possiblement el...
Descubre toda nuestra gama de productos