Blog

Arròs, el millor acompanyament per a carns i peixos de festa

Les carns grans, els peixos i els mariscs són els reis dels àpats nadalencs. S’acostumen a cuinar al forn i s’acompanyen amb verdures, bolets, patates, fruites, fruites seques…

En aquest post volem demostrar-te que l’arròs també és un acompanyament perfecte per a plats principals de Nadal. Té molts beneficis: és fàcil de preparar, tens moltes varietats al teu abast, acostuma a agradar a tothom i no té gluten. A més, en barrejar-se amb les salses de carns i peixos, absorbeix tots els gustos i evita que mengem massa pa.

Varietats d’arròs per a les teves receptes de festa

Tens moltes opcions per a acompanyar els teus plats principals amb arròs. T’expliquem quines són les varietats més adients per a guarnició, i les ordenem segons el seu temps de cocció, que va de 40 minuts a 1 minut en el cas dels arrossos precuinats.

1 – Arròs salvatge.

Perfecte per a aportar un toc exòtic a qualsevol recepta, l’arròs salvatge Nomen és llarg i és d’un color negre característic, que el fa molt especial i festiu. Té una mossegada cruixent i el pots fer servir sol o barrejar-lo amb altes varietats d’arròs.
Descobreix tots els secrets de l’arròs salvatge.
Temps de cocció recomanat: entre 30 i 40 minuts.
Idea de recepta: arròs salvatge amb bolets i gambes

2 – Arròs llarg.

Entre les virtuts de l’arròs llarg Nomen, a més del seu gust delicat, destaca que sempre queda lleuger i solt, perquè no s’enganxa, gràcies al seu alt contingut en amilosa, un component del midó. És deliciós tant calent com fred, així que pots fer-lo amb antel·lació.
Temps cocció recomanat: 15 minuts
Idea de recepta: arròs pilaf amb oli de coco i herbes

3 – Arròs basmati.

L’arròs basmati Nomen és exquisit, un dels més preuats pels xefs d’alta cuina pel seu delicat gust de nous i el seu color blanc extrem. També és un arròs de gra llarg i no s’enganxa. Barrejat amb arròs salvatge és una delícia. T’expliquem tot el que has de saber per a preparar arròs basmati en el nostre post Descobreix què i com cuinar amb arròs basmati.
Temps de cocció recomanat: 10 minuts
Idea de recepta: arròs basmati amb menta, pernil i ceps

4 – Arròs thai.

Un dels arrossos més especials del món és el thai, una varietat originària de Tailàndia, de gra fi i gust delicat. Molt aromàtic i amb tocs florals, l’arròs thai Nomen conquerirà el teu paladar i el dels teus convidats. No et perdis altres receptes amb arròs thai ideals per als teus dinars i sopars de Nadal.
Temps de cocció recomanat: 9 minuts.
Idea de recepta: arròs thai amb curri vermell de verdures

Altres arrossos Nomen

5 – Arròs Qualitat 1 Minut.

Més que una varietat d’arròs, la gamma Qualitat 1 Minut de Nomen és un producte precuinat, disponible en 6 varietats: rodó, basmati, integral, integral amb verdures i llavors, integral amb quinoa i ecològic. A més d’un gust incomparable, la virtut dels vasets Qualitat 1 Minut és que, tal com diu el seu propi nom, només necessiten 60 segons al microones per a estar llestos per a menjar. Descobreix molt més sobre l’arròs Qualitat 1 Minut de Nomen al nostre post Nou producte! Qualitat 1 Minut.
Temps de preparació: 1 minut
Idea de recepta: curri de basmati amb poma i ceba

6 – Risottos.

Els risottos preparats de Nomen a la Carta són una guarnició perfecta per a les teves carns i peixos de Nadal. Els tens disponibles en 3 varietats: amb barreja de bolets, amb ceps i amb trompeta de la mort. Elaboracions d’alta cuina que inclouen tot allò necessari per a preparar-les dins el seu envàs (si vols un plus de cremositat, pots afegir una mica de mantega i formatge parmesà).
Temps de preparació: 15 minuts.

7 – Arròs vaporitzat.

Nomen comercialitza arròs vaporitzat amb la seva marca Arrozísimo, un arròs de textura lleugera i esponjosa que mai no s’enganxa ni es passa, per això és ideal per a guarnicions de tot tipus de receptes de carn, peixos, aus, mariscs…
Temps de cocció: 18 minuts i 8 minuts la versió Arrozísimo ràpid.
Idea de recepta: arròs saltat amb verdures i frikadellen

8 – Vasets d’arròs.

Una altra versió d’arròs precuinat que només necessita 1 minut al microones. Pots escollir entre 6 varietats diferents de vasets d’arròs Nomen: arròs rodó, arròs basmati, arròs integral, arròs integral amb verdures i llavors i arròs integral amb quinoa.
Temps de preparació: 1 minut
Idea de recepta: amanida d’espinacs, arròs integral, bolets i pinyons

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here