Maires arrebossades
Netegem el peix i traiem l’espina central. Arrebossem amb la farina, després ho passem per l’ou batut i finalment pel pa ratllat. Fregim el peix amb abundant oli calent i el servim...
Netegem el peix i traiem l’espina central. Arrebossem amb la farina, després ho passem per l’ou batut i finalment pel pa ratllat. Fregim el peix amb abundant oli calent i el servim...
1. Posa l’aigua en un cassó fins que bulli, llavors aboca els dos sobres de flocs de puré i barreja bé amb unes varetes. Deixa que refredi una mica. 2. Prepara un motlle de silicona on vagis a...
Disposar dins d’una font de forn la costella untada en oli i salpebrada. També la ceba pelada i tallada en quatre, les pastanagues pelades i tallades en rodanxes i la branca de canyella. Regar tot...
Vídeo recepta: Per al dia a diaPer cuidar-tePer a ocasions especialsPer quan no tens temps Arròs rodó Nomen Arròs llarg Arrozísimo Sèmoles Farines Arròs cultiu ecològic Nomen Arròs integral de...
Tallem el carbassó en dos i els fem en el forn a foc suau (15 minuts). Coem l’arròs. Extraiem la polpa del carbassó i la barregem amb l’arròs i el tomàquet fregit natural. Emplenem els...
Aquest plat típic de Polònia consisteix en fulles de col de cabdell amb un farciment d’arròs i carn picada banyats en una salsa de tomàquet. Per preparar-ho, traiem les parts gruixudes de la...
Descubre toda nuestra gama de productos