Altres

Maires arrebossades

Netegem el peix i traiem l'espina central. Arrebossem amb la farina, després ho passem per l'ou batut i finalment pel pa ratllat. Fregim el peix amb abundant oli calent i el servim immediatament. Recepta de Marta Negrillo (Elx), Més Votada [...]

+ Tota la informació

Anella de puré farcida de fumats

1. Posa l'aigua en un cassó fins que bulli, llavors aboca els dos sobres de flocs de puré i barreja bé amb unes varetes. Deixa que refredi una mica. 2. Prepara un motlle de silicona on vagis a fer el teu pastís. 3. Separa la meitat del puré [...]

+ Tota la informació

Costelles de porc lacades amb puré de patates

Disposar dins d’una font de forn la costella untada en oli i salpebrada. També la ceba pelada i tallada en quatre, les pastanagues pelades i tallades en rodanxes i la branca de canyella. Regar tot amb el most i ficar al forn a 190ºC uns 30 [...]

+ Tota la informació

Carbassons farcits d’arròs

Tallem el carbassó en dos i els fem en el forn a foc suau (15 minuts). Coem l'arròs. Extraiem la polpa del carbassó i la barregem amb l'arròs i el tomàquet fregit natural. Emplenem els carbassons i els empolsem amb formatge [...]

+ Tota la informació

Golombki

Aquest plat típic de Polònia consisteix en fulles de col de cabdell amb un farciment d'arròs i carn picada banyats en una salsa de tomàquet. Per preparar-ho, traiem les parts gruixudes de la col de cabdell i la rentem. Tallem les fulles i les [...]

+ Tota la informació

Salmó a la planxa marinat en salsa de soia i guarnició d’arròs

Fer servir salmó congelat o congelar durant 48h les peces de salmó fresc per a una cocció lleu amb l'interior de la peça crua. Així inactivarem els possibles anisakis. Si escollim salmó fresc, cuinar completament les peces. Disposar en un [...]

+ Tota la informació