Altres

Tomàquet farcit d’arròs integral amb tonyina, pastanaga i olives

Posar una cassola mitjana al foc amb aigua fins a la meitat. Rentar bé els tomàquets i, amb un ganivet, fer-los una marca en forma de creu a la part oposada al peduncle. Quan l'aigua bulli, submergir els tomàquets 15 segons i, immediatament, [...]

+ Tota la informació

Hamburgueses de vedella, porc i albergínia amb xips de yuca

Rentar, pelar i picar en cuadrets petits l'albergínia. Cuinar-la al microones uns 5 minuts a potència màxima, o al vapor fins que estigui tendra. Reservar perquè es vagi refredant. Barrejar en un recipient -suficientment ampli per pastar amb [...]

+ Tota la informació

Pizza de tomàquet, pernil dolç, alfàbrega i mozzarella

Barrejar en un bol la farina, la sèmola i la sal. Diluir el llevat en l'aigua i abocar el líquid i l'oli sobre els elements secs. Amassar un minut i tapar el bol amb un drap. Deixar fermentar la massa en un lloc càlid uns 45 minuts. Encendre [...]

+ Tota la informació

Llenties amb arròs i verdures

El primer serà coure l'arròs en mig litre d'aigua amb sal. Bullir uns 12 minuts aproximadament, colar i reservar per afegir posteriorment a les llenties. A continuació, tallar totes les verdures en brunoise. Les tallarem molt petites i les [...]

+ Tota la informació

Roastbeef al porto amb puré de patates

Pel roastbeef, el primer és cosir-lo amb fermesa i salpebrar-lo. El daurarem en una paella amb oli d'oliva i l'acabarem al forn a 160° uns 30 minuts. Retirar del forn i deixar que es refredi. Un cop fred, tallar en làmines molt fines. Per a [...]

+ Tota la informació

Sopa de peix amb sèmola d’arròs

El primer serà pelar els llagostins i reservar la carn (es poden reservar alguns sense pelar per decorar). Posteriorment, ofeguem els caps i pells en una olla amb oli d'oliva ben calent. Quan estiguin daurats, afegim les verdures tallades grosso [...]

+ Tota la informació