Altres

Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d’arròs, alls tendres i xampinyons

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem. 2. Mentrestant ratllem la pell de la llimona, la llima i la taronja, i n’exprimim els sucs. 3. Deixem macerar els lloms de salmó amb el suc dels 3 [...]

+ Tota la informació

Aperitiu de boletes d’arròs

1. Preescalfem el forn a 180ºC. 2. En una olla posem aigua i quan bulli afegim l’arròs. Un cop cuit el colem. 3. Barregem l’arròs cuit amb la tonyina, el formatge ratllat, la maonesa, les herbes provençals i sal al gust. 4. Ens [...]

+ Tota la informació

Hamburgueses d’arròs salvatge

1. Bullim l'Arròs Salvatge en aigua amb sal durant 40-45 minuts (ha de quedar força cuit). Colem i reservem. 2. Pelem i ratllem la pastanaga molt finament. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem la pastanaga durant [...]

+ Tota la informació

Pizza vegetal amb farina d’arròs

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. En un bol barregem la farina d’arròs, l’ou batut, un rajolí d'oli, un parell de pessics de sal i l'aigua. Treballem fins a obtenir una barreja homogènia. 3. Sobre una safata de forn hi posem una [...]

+ Tota la informació

Gnocchi amb beixamel de xampinyons i bacon

Escalfar 200ml (un got) d'aigua i, quan bulli, abocar-la sobre els flocs de puré de patata. Remoure bé i afegir la farina, dos ous i el parmesà ratllat. Pastar bé i deixar reposar 5 minuts. Tirar una mica de sèmola de blat sobre la taula de [...]

+ Tota la informació

Arròs a la cubana amb ou poché

Per preparar els ous, posar una làmina de paper film -resistent a la calor- sobre una tassa o bol. Tirar una culleradeta d'oli sobre el film per greixar-ho i trencar un ou. Afegir un polsim de sal, unir els extrems per tancar com un saquet amb [...]

+ Tota la informació

Albergínies farcides de blat tendre amb verdures

1. Parteix les albergínies per la meitat i fes-hi uns talls en forma de malla. Ruixa-les amb una mica d'oli d'oliva verge i una culleradeta d'orenga sec. Fica-les al forn a 200° fins que s'estovin (aprox. 30-40 minuts). Deixa que refredin una mica [...]

+ Tota la informació