Amanida tropical d’arròs integral
1. Bullim l’arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem. 2. Pelem el mango i el tallem a daus petits. 3. Tallem la pinya a daus petits. 4. En una paella torrem els pinyons...
1. Bullim l’arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem. 2. Pelem el mango i el tallem a daus petits. 3. Tallem la pinya a daus petits. 4. En una paella torrem els pinyons...
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15-16 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Tallem la ceba a làmines fines i la coem en una paella amb oli d’oliva durant 10...
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 5 minuts. Colem i reservem. 2. En un bol posem la llesca de pa amb la llet durant un parell de minuts. Seguidament l’escorrem. 3....
1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem. 2. Mentrestant ratllem la pell de la llimona, la llima i la taronja, i n’exprimim els sucs. 3. Deixem macerar...
1. En un bol barregem el cous cous amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal. 2. Afegim l’aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts. 3. Desgranem la magrana. 4. En...
1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat tendre. Coem durant 10 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem el bròquil i la coliflor a ramillets molt petits. 3. En un wok amb...
Descubre toda nuestra gama de productos