Saltat de calamarsets amb arròs salvatge
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 30-35 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem els calamarsets a tires fines i els saltem en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva a...
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 30-35 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem els calamarsets a tires fines i els saltem en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva a...
1. Tallem la ceba a mitges llunes i piquem el gingebre i l’all a daus molt petits. 2. En un bol barregem la ceba juntament amb el gingebre, l’all, la salsa de soja, les fulles de llorer partides per...
1. Batem els ous. 2. Arrebossem les porcions de formatge; primer per ou batut i després per pa ratllat. 3. Congelem les porcions arrebossades un mínim de 4 hores. 4. Fregim les porcions directament...
1. Escalfem la llet amb sal i nou moscada i un cop calenta afegim el puré de patates i coem fins a espessir. Rectifiquem de sal i pebre negre. 2. Netegem els bolets i els saltem amb una mica d’oli...
1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Obrim les carbasses per la meitat i els hi traiem els fils i les llavors. 3. Pintem les carbasses amb una mica d’oli d’oliva i les coem al forn durant 30-40...
1. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i coem els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum. 2. Afegim les cues de gambes i coem tot junt fins que les gambes estiguin cuites. 3. Afegim...
Descubre toda nuestra gama de productos