Amanida de ruca amb figues i feta
Rentem les figues i les tallem a quarts. En un bol per amanides barregem el suc i la ratlladura de llima, les espècies, la mel, la meitat de les figues i la meitat del formatge. El formatge feta té...
Rentem les figues i les tallem a quarts. En un bol per amanides barregem el suc i la ratlladura de llima, les espècies, la mel, la meitat de les figues i la meitat del formatge. El formatge feta té...
1. Netegem la quinoa amb aigua. 2. Coem la quinoa amb 300 ml d’aigua a foc suau i tapat fins que s’evapori tota l’aigua. Deixem refredar la quinoa. 3. Pelem els tomàquets i els tallem a daus petits....
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits. 3....
1. Bullim l’arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem. 2. Pelem el mango i el tallem a daus petits. 3. Tallem la pinya a daus petits. 4. En una paella torrem els pinyons...
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Tallem els espàrrecs a rodanxes fines i els saltem amb oli d’oliva durant uns minuts. 3....
1. En un bol barregem el cous cous amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal. 2. Afegim l’aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts. 3. Desgranem la magrana. 4. En...
Descubre toda nuestra gama de productos