Receptes

Costelles de porc lacades amb puré de patates

Costelles de porc lacades amb puré de patates

Disposar dins d’una font de forn la costella untada en oli i salpebrada. També la ceba pelada i tallada en quatre, les pastanagues pelades i tallades en rodanxes i la branca de canyella. Regar tot amb el most i ficar al forn a 190ºC uns 30 [...]

+ Tota la informació
Pastís d’arròs

Pastís d’arròs

En una cassola escalfar l'arròs amb una cullerada d'oli. Moure bé i afegir la llet o la beguda d'arròs. Bullir fins que pràcticament s'hagi evaporat tot el líquid i quedi una pasta espessa. Encendre el forn a 220ºC. Afegir a l'arròs la [...]

+ Tota la informació
Arròs caldós

Arròs caldós

En una paella o cassola baixa posem una mica d'oli d'oliva i la ceba picada i la posem al foc. Deixem que la ceba es torni transparent i afegim l'arròs. Removem bé perquè l'arròs no es cremi i afegim el vi ‘albariño’. Deixem que [...]

+ Tota la informació
Carbassons farcits d’arròs

Carbassons farcits d’arròs

Tallem el carbassó en dos i els fem en el forn a foc suau (15 minuts). Coem l'arròs. Extraiem la polpa del carbassó i la barregem amb l'arròs i el tomàquet fregit natural. Emplenem els carbassons i els empolsem amb formatge [...]

+ Tota la informació
Arròs amb llet i fruites

Arròs amb llet i fruites

Es posa a escalfar l'arròs en una olla a foc lent, amb la llet, la pell de la llimona, la canyella i el sucre. Es remou perquè no s’enganxi. Una vegada fet, s'aparta perquè reposi. Per fer la crema de menta, es bull la nata i després [...]

+ Tota la informació
Golombki

Golombki

Aquest plat típic de Polònia consisteix en fulles de col de cabdell amb un farciment d'arròs i carn picada banyats en una salsa de tomàquet. Per preparar-ho, traiem les parts gruixudes de la col de cabdell i la rentem. Tallem les fulles i les [...]

+ Tota la informació
Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel

Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel

Posar una cassola amb aigua a bullir i coure el blat tendre amb una culleradeta de sal aproximadament 10 minuts. Escórrer i reservar. Mentre es cuina el blat, rentar i tallar en trossos mitjans el bròquil i el carbassó. Preparar una paella ben [...]

+ Tota la informació