Receptes

Panacota de beguda d’arròs amb caramel de canyella

Panacota de beguda d’arròs amb caramel de canyella

Tallar una làmina de pell de taronja i una altra de pell de llimona. En un recipient amb aigua molt freda, submergir 8 fulles de gelatina. Escalfar la beguda d'arròs amb el sucre, la pell de taronja i la pell de llimona. Quan aconsegueixi el [...]

+ Tota la informació
Tabulé de cous cous

Tabulé de cous cous

Mesurar el mateix volum d'aigua que de cous cous. Posar el cous cous dins d’un bol, i l'aigua, a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bulliment, mullar el cous cous i deixar-ho reposar un parell de minuts. Després, gratar amb cura amb [...]

+ Tota la informació
Salmó a la planxa marinat en salsa de soia i guarnició d’arròs

Salmó a la planxa marinat en salsa de soia i guarnició d’arròs

Fer servir salmó congelat o congelar durant 48h les peces de salmó fresc per a una cocció lleu amb l'interior de la peça crua. Així inactivarem els possibles anisakis. Si escollim salmó fresc, cuinar completament les peces. Disposar en un [...]

+ Tota la informació
Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca

Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca

Posar una cassola amb aigua a bullir. Tirar l'arròs integral i un polsim de sal quan arrenqui el bulliment. Mentrestant, rentar bé l'arròs basmati dins d’un colador sota el doll d'aigua freda fins que l'aigua surti clara. Passats 10 minuts de [...]

+ Tota la informació
Tomàquet farcit d’arròs integral amb tonyina, pastanaga i olives

Tomàquet farcit d’arròs integral amb tonyina, pastanaga i olives

Posar una cassola mitjana al foc amb aigua fins a la meitat. Rentar bé els tomàquets i, amb un ganivet, fer-los una marca en forma de creu a la part oposada al peduncle. Quan l'aigua bulli, submergir els tomàquets 15 segons i, immediatament, [...]

+ Tota la informació