Receptes

Hamburgueses de vedella, porc i albergínia amb xips de yuca

Hamburgueses de vedella, porc i albergínia amb xips de yuca

Rentar, pelar i picar en cuadrets petits l'albergínia. Cuinar-la al microones uns 5 minuts a potència màxima, o al vapor fins que estigui tendra. Reservar perquè es vagi refredant. Barrejar en un recipient -suficientment ampli per pastar amb [...]

+ Tota la informació
Copa de crema de xocolata a la menta

Copa de crema de xocolata a la menta

Reservar 200ml (un got) de Beguda d'Arròs (o llet). Posar la resta dins d’una cassola amb el sucre i el cacau i portar a bulliment. Afegir la Sèmola d'Arròs i remoure mentre bull suaument. D'altra banda, escalfar la Beguda d'Arròs [...]

+ Tota la informació
Pizza de tomàquet, pernil dolç, alfàbrega i mozzarella

Pizza de tomàquet, pernil dolç, alfàbrega i mozzarella

Barrejar en un bol la farina, la sèmola i la sal. Diluir el llevat en l'aigua i abocar el líquid i l'oli sobre els elements secs. Amassar un minut i tapar el bol amb un drap. Deixar fermentar la massa en un lloc càlid uns 45 minuts. Encendre [...]

+ Tota la informació
Arròs caldós amb bacallà

Arròs caldós amb bacallà

El primer per elaborar aquest arròs caldós és tallar les cebes i alls en brunoise. Posteriorment, tallarem els tomàquets a la meitat i els hi traurem les llavors. Ratllarem i rebutjarem la pell. Per al sofregit, afegir la ceba i els alls en [...]

+ Tota la informació
Amanida d’arròs amb escalivada

Amanida d’arròs amb escalivada

Coure l'arròs en el doble d'aigua, uns 600ml aproximadament, durant 12 minuts. Escórrer i refredar. Per l'escalivada, posar les verdures rentades amb un fil d'oli i sal al forn durant 45 minuts a 180º. Deixar refredar i pelar. Tallar en tires [...]

+ Tota la informació