Receptes

Magdalenes de taronja sense gluten

Magdalenes de taronja sense gluten

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=901JqSHo1qQ[/embed] Com preparar Magdalenes de taronja sense gluten Posem els ous, l'oli, la taronja (ratlladura i suc) i el sucre de canya en un bol i batem bé. Tamisem la farina juntament amb el [...]

+ Tota la informació
Llenties caldoses amb arròs integral

Llenties caldoses amb arròs integral

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=KtcmNDzSNmg[/embed] Ofeguem en una cassola la ceba i l'all picats en oli d'oliva durant 5 minuts. Afegim totes les verdures tallades, el tomàquet i el vi i cuinem fins que s'evapori tot el [...]

+ Tota la informació
Arròs caldós amb farigola i castanyes

Arròs caldós amb farigola i castanyes

Ofeguem les escalunyes en oli d'oliva. Afegim el vi blanc i deixem evaporar totalment. Afegim l'arròs, les castanyes i la farigola (reservem 4 brots per decorar), sal i pebre i mullem amb aigua o brou calent. Cuinem durant 15 minuts a [...]

+ Tota la informació
Pastís de xocolata amb cafè i espècies

Pastís de xocolata amb cafè i espècies

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OYVpyuTIJlE[/embed] Fem fondre la xocolata en el cafè calent. Incorporem la mantega fosa, els sucre barrejat amb la sèmola d’arròs, les espècies i els rovells dels ous. Batem les clares a punt de [...]

+ Tota la informació
Mandonguilles d’arròs salvatge amb salsa de iogurt

Mandonguilles d’arròs salvatge amb salsa de iogurt

Fem coure l’arròs en aigua seguint les instruccions del paquet, l’escorrem bé i el barregem amb la carn picada, els ous, la ceba picada, sal i pebre. Amb aquesta barreja, fem les mandonguilles i les enfornem durant uns 15’ al forn a [...]

+ Tota la informació
Gelat de caqui amb crocanti de garrofa cruixent

Gelat de caqui amb crocanti de garrofa cruixent

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=meUBOB_L0EU[/embed] Pelem els caquis amb un pelador i els tallem a trossos. Els triturem en un robot de cuina juntament amb la beguda d’arròs i un pessic de sal fins a obtenir un gelat cremós. Si [...]

+ Tota la informació
Quisotto cremós de bolets

Quisotto cremós de bolets

Fem coure la quinoa en aigua seguint les instruccions del paquet, escorrem i reservem. Fem coure la coliflor en aigua fins que sigui ben tova i la triturem amb una mica del líquid de cocció, un bon raig d’oli d’oliva, flor de sal, [...]

+ Tota la informació
Cous cous amb magrana i taronja

Cous cous amb magrana i taronja

1. Posem el cous cous en un recipient resistent a la calor i hi afegim l’aigua bullent. Cobrim amb una tapa i ho deixem reposar uns minuts fins que absorbeixi el líquid. Separem els grans amb una forquilla i ho deixem refredar. 2. [...]

+ Tota la informació