Arròs caldós amb farigola i castanyes
Ofeguem les escalunyes en oli d’oliva. Afegim el vi blanc i deixem evaporar totalment. Afegim l’arròs, les castanyes i la farigola (reservem 4 brots per decorar), sal i pebre i mullem...
Ofeguem les escalunyes en oli d’oliva. Afegim el vi blanc i deixem evaporar totalment. Afegim l’arròs, les castanyes i la farigola (reservem 4 brots per decorar), sal i pebre i mullem...
1. Salpebrem les gambes i els escamarlans. 2. En una cassola posem un bon raig d’oli d’oliva i marquem les gambes i els escamarlans. Retirem i reservem. 3. En la mateixa cassola sofregim la ceba...
1. En una cassola posem un raig d’oli d’oliva i 2 grans d’alls aixafats. Quan estiguin daurats els retirem de la cassola. 2. Afegim les galeres i les marquem a la cassola. Les reservem. 3. Afegim el...
1. Tallem les cebes a mitges llunes i en una cassola les sofregim amb una mica d’oli d’oliva durant 10 minuts. 2. Tallem la carbassa a daus petits i l’afegim a la cassola. Coem...
En una paella o cassola baixa posem una mica d’oli d’oliva i la ceba picada i la posem al foc. Deixem que la ceba es torni transparent i afegim l’arròs. Removem bé perquè...
El primer per elaborar aquest arròs caldós és tallar les cebes i alls en brunoise. Posteriorment, tallarem els tomàquets a la meitat i els hi traurem les llavors. Ratllarem i rebutjarem la pell. Per...
Descubre toda nuestra gama de productos