Hamburguesa d’espinacs i arròs
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15 minuts. Colem i reservem. 2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem els espinacs durant 10 minuts. Salpebrem al...
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15 minuts. Colem i reservem. 2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem els espinacs durant 10 minuts. Salpebrem al...
1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Netegem bé els moniatos, els punxem varies vegades amb l’ajuda d’una forquilla i els coem al forn durant 60-90 minuts (fins que veiem que estiguin cuits). 3....
1. Diluïm el miso amb una mica d’aigua. 2. En un bol barregem el miso diluït amb el sèsam i els daus de tofu. Deixem macerar durant un mínim de 30 minuts. 3. Mentrestant posem aigua a bullir amb sal...
1. Rentem la quinoa amb força aigua. En una olla posem els 100 g de quinoa juntament amb 200 ml de beguda d’arròs i un pessic de sal. Coem a foc suau i tapat durant 12 minuts aproximadament. 2....
1. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i coem els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum. 2. Afegim les cues de gambes i coem tot junt fins que les gambes estiguin cuites. 3. Afegim...
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits. 3....
Descubre toda nuestra gama de productos