Receptes

Bledes amb mostassa acompanyades d’arròs i quinoa

Bledes amb mostassa acompanyades d’arròs i quinoa

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=GkRVxYThR3g[/embed] 1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs amb la quinoa durant 16 minuts. Colem i reservem. 2. Netegem les bledes, reservem les penques per un cantó i en piquem [...]

+ Tota la informació
Galetes de Sant Valentí

Galetes de Sant Valentí

1. Barregem la mantega i el sucre fins que quedi una barreja cremosa. 2. Afegim l’ou i barregem tot molt bé. 3. Afegim 250 g de farina, el suc de les 2 llimones, la ratlladura de la taronja, el llevat i la sal i barregem tot molt bé [...]

+ Tota la informació
Pollastre al curri amb guarnició d’arròs

Pollastre al curri amb guarnició d’arròs

1. Piquem les cebes i l’all amb l’ajuda d’una picadora. 2. En una cassola posem un bon raig d’oli d’oliva i afegim la ceba i l’all. Coem durant 10 minuts. 3. Salpebrem el pollastre i l’afegim a la cassola. Coem durant 10 [...]

+ Tota la informació
Moniato farcit d’arròs integral

Moniato farcit d’arròs integral

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Netegem bé els moniatos, els punxem varies vegades amb l’ajuda d’una forquilla i els coem al forn durant 60-90 minuts (fins que veiem que estiguin cuits). 3. Mentrestant posem aigua a bullir amb [...]

+ Tota la informació
Rotllets de col farcits d’arròs integral

Rotllets de col farcits d’arròs integral

[embed]https://youtu.be/iUNlHYWAMmM[/embed] 1. Coem les fulles de col al vapor durant 4-5 minuts. 2. Tallem les fulles donant-los una forma quadrada de 8 cm x 8 cm aproximadament. Reservem. 3. Tallem al bacó i el frankfurt a trossets [...]

+ Tota la informació
Saltat de calamarsets amb arròs salvatge

Saltat de calamarsets amb arròs salvatge

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 30-35 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem els calamarsets a tires fines i els saltem en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva a foc fort. Salpebrem al gust. 3. [...]

+ Tota la informació
Llom amb salsa de ceba i guarnició de quinoa

Llom amb salsa de ceba i guarnició de quinoa

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=pjrYqmjLNsk[/embed] 1. Tallem la ceba a mitges llunes i piquem el gingebre i l’all a daus molt petits. 2. En un bol barregem la ceba juntament amb el gingebre, l’all, la salsa de soja, les fulles de [...]

+ Tota la informació
Aperitiu de brie arrebossat amb melmelada de mango

Aperitiu de brie arrebossat amb melmelada de mango

1. Batem els ous. 2. Arrebossem les porcions de formatge; primer per ou batut i després per pa ratllat. 3. Congelem les porcions arrebossades un mínim de 4 hores. 4. Fregim les porcions directament congelades en oli ben [...]

+ Tota la informació