Receptes

Arròs integral amb pastanaga, gambes i mostassa

Arròs integral amb pastanaga, gambes i mostassa

1. Bullim l'arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem. 2. Pelem les pastanagues i les tallem a trossets petits. 3. Coem les pastanagues en una paella amb una mica d’oli d’oliva durant 10 minuts. 4. Afegim les cues [...]

+ Tota la informació
Pizza vegetal amb farina d’arròs

Pizza vegetal amb farina d’arròs

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. En un bol barregem la farina d’arròs, l’ou batut, un rajolí d'oli, un parell de pessics de sal i l'aigua. Treballem fins a obtenir una barreja homogènia. 3. Sobre una safata de forn hi posem una [...]

+ Tota la informació
Galetes nadalenques amb canyella, gingebre i nou moscada

Galetes nadalenques amb canyella, gingebre i nou moscada

ç 1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. En un bol barregem la farina amb la mantega. 3. Afegim l’ou, el sucre, el llevat, la canyella, el gingebre i una mica de nou moscada ratllada. Barregem bé. 4. Afegim la beguda d’arròs i [...]

+ Tota la informació
Arròs caldós amb carbassa i rovellons

Arròs caldós amb carbassa i rovellons

1. Tallem les cebes a mitges llunes i en una cassola les sofregim amb una mica d'oli d'oliva durant 10 minuts. 2. Tallem la carbassa a daus petits i l'afegim a la cassola. Coem durant 10 minuts més. 3. Salem al gust. 4. Escalfen el [...]

+ Tota la informació
Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs

Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs

1. En un bol barregem el Cous Cous amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. 2. Afegim l'aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts. 3. Tallem les orellanes a trossets petits. 4. Barregem el Cous Cous amb les pipes, els [...]

+ Tota la informació
Amanida d’espinacs amb arròs integral, bolets i pinyons

Amanida d’espinacs amb arròs integral, bolets i pinyons

1. Introduïm els Vasets d'Arròs Integral Nomen al microones i els coem durant 1 minut. 2. Posem l'arròs en un vol i el deixem refredar. 3. Colem els bolets i els barregem amb l’arròs. Salem al gust. 4. Disposem una base d'espinacs [...]

+ Tota la informació
Curri de basmati amb poma i ceba

Curri de basmati amb poma i ceba

1. Introduïm els Vasets d'Arròs Basmati al microones i els coem durant 1 minut. 2. Pelem la ceba i la poma i les tallem a daus petits. 3. En un bol barregem la ceba, la poma amb un rajolí d'oli d'oliva, el curri i les panses. Coem al [...]

+ Tota la informació
Gnocchi amb beixamel de xampinyons i bacon

Gnocchi amb beixamel de xampinyons i bacon

Escalfar 200ml (un got) d'aigua i, quan bulli, abocar-la sobre els flocs de puré de patata. Remoure bé i afegir la farina, dos ous i el parmesà ratllat. Pastar bé i deixar reposar 5 minuts. Tirar una mica de sèmola de blat sobre la taula de [...]

+ Tota la informació