Hamburgueses d’arròs salvatge
1. Bullim l’Arròs Salvatge en aigua amb sal durant 40-45 minuts (ha de quedar força cuit). Colem i reservem. 2. Pelem i ratllem la pastanaga molt finament. 3. En una paella posem un rajolí...
1. Bullim l’Arròs Salvatge en aigua amb sal durant 40-45 minuts (ha de quedar força cuit). Colem i reservem. 2. Pelem i ratllem la pastanaga molt finament. 3. En una paella posem un rajolí...
1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. En un bol barregem la farina d’arròs, l’ou batut, un rajolí d’oli, un parell de pessics de sal i l’aigua. Treballem fins a obtenir una barreja...
Escalfar 200ml (un got) d’aigua i, quan bulli, abocar-la sobre els flocs de puré de patata. Remoure bé i afegir la farina, dos ous i el parmesà ratllat. Pastar bé i deixar reposar 5 minuts....
Vídeo recepta: Per al dia a diaPer cuidar-tePer a ocasions especialsPer quan no tens temps Arròs rodó Nomen Arròs llarg Arrozísimo Sèmoles Farines Arròs cultiu ecològic Nomen Arròs integral de...
Per preparar els ous, posar una làmina de paper film -resistent a la calor- sobre una tassa o bol. Tirar una culleradeta d’oli sobre el film per greixar-ho i trencar un ou. Afegir un polsim de...
1. Parteix les albergínies per la meitat i fes-hi uns talls en forma de malla. Ruixa-les amb una mica d’oli d’oliva verge i una culleradeta d’orenga sec. Fica-les al forn a 200°...
Descubre toda nuestra gama de productos