Onigiris
1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades). 2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència...
1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades). 2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència...
1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 5 minuts. El colem i reservem. 2. Salpebrem els talls de llom. 3. Arrebossem la carn primer per ou batut i després pel panko. 4. Fregim els...
1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem i reservem. 2. Piquem les cebes tendres; la part blanca per un cantó i la tija verda per l’altre. 3. Amb l’ajuda d’una...
1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 8 minuts. El colem i reservem. 2. Tallem els bolets shitake a làmines i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem. 3. En una paella posem...
1. Piquem la ceba a daus petits i pelem i piquem el gingebre a trossets molt petits. 2. En una cassola posem un raig d’oli de girasol i sofregim la ceba durant 10 minuts. 3. Afegim el gingebre i...
Per a preparar l’arròs: 1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades). 2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i...
Descubre toda nuestra gama de productos