Receptes

Cous cous amb verdures

Cous cous amb verdures

Primer, posarem 400 ml d'aigua a bullir amb el suc de llimona, mantega i sal. Quan arrenqui el bull, aboquem en aigua sobre el cous cous que el tindrem en un bol. Remenem i deixem que el cous cous es cogui uns 5 minuts. D'altra banda, tallarem [...]

+ Tota la informació
Sopa de peix amb sèmola d’arròs

Sopa de peix amb sèmola d’arròs

El primer serà pelar els llagostins i reservar la carn (es poden reservar alguns sense pelar per decorar). Posteriorment, ofeguem els caps i pells en una olla amb oli d'oliva ben calent. Quan estiguin daurats, afegim les verdures tallades grosso [...]

+ Tota la informació
Arròs integral amb espàrrecs verds i xampinyons

Arròs integral amb espàrrecs verds i xampinyons

El primer és tallar totes les verdures en trossos petits, d'aproximadament 1 cm. Ofeguem la ceba uns 5 minuts en oli d'oliva. Afegim els alls i ofeguem altres 5 minuts. Afegim els tomàquets i sofregim uns 10 minuts el conjunt, fins que es quedi [...]

+ Tota la informació
Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Picar les escalunyes en brunoise. Fondejar amb oli d'oliva. Quan hagi agafat color nacre, fregir l'arròs. Afegir el vi blanc i deixar que s'evapori l'alcohol. A banda, saltar els ceps i afegir-los en aquest moment. A poc a poc anar afegint el [...]

+ Tota la informació
Cuscús de pollastre àrab oriental

Cuscús de pollastre àrab oriental

Primer tallem la ceba en juliana fina i deixem sofregir a foc lent, quan estigui gairebé llesta afegim una mica de sucre i deixem que caramel·litzi. Salpebrem el pollastre trossejat prèviament i l’hi afegim les espècies. Un cop feta la ceba, [...]

+ Tota la informació
Calamars farcits

Calamars farcits

Netegem els calamars, tallem les aletes i les potes a trossets petits i els reservem. Fem un sofregit amb la ceba, l’all i el pebrot i, quan estigui una mica rosset, i posem les aletes i les potes de calamar i ho deixem coure a foc ben baixet, [...]

+ Tota la informació
Arròs saltat amb verdures i frikadellen

Arròs saltat amb verdures i frikadellen

Renteu l’arròs i el posem a bullir amb aigua, una mica de sal i un rajolí d’oli d’oliva fins que estigui a punt. Un cop cuit, l’escorrem i passem per aigua freda. Tallem la ceba i el carabassó a quadres i el saltem en una paella amb oli. [...]

+ Tota la informació
Assortiment de Sushi

Assortiment de Sushi

Coem l’arròs 15 minuts. En un cassó posem el vinagre d’arròs, sal sucre a foc lent fins textura de xarop. Es barreja l’arròs amb el condiment amb espàtula. Makis: es posa una alga sobre l’estoreta, a sobre s’hi posa una capa [...]

+ Tota la informació