Receptes

Llenties amb arròs i verdures

Llenties amb arròs i verdures

El primer serà coure l'arròs en mig litre d'aigua amb sal. Bullir uns 12 minuts aproximadament, colar i reservar per afegir posteriorment a les llenties. A continuació, tallar totes les verdures en brunoise. Les tallarem molt petites i les [...]

+ Tota la informació
Roastbeef al porto amb puré de patates

Roastbeef al porto amb puré de patates

Pel roastbeef, el primer és cosir-lo amb fermesa i salpebrar-lo. El daurarem en una paella amb oli d'oliva i l'acabarem al forn a 160° uns 30 minuts. Retirar del forn i deixar que es refredi. Un cop fred, tallar en làmines molt fines. Per a [...]

+ Tota la informació
Cous cous amb verdures

Cous cous amb verdures

Primer, posarem 400 ml d'aigua a bullir amb el suc de llimona, mantega i sal. Quan arrenqui el bull, aboquem en aigua sobre el cous cous que el tindrem en un bol. Remenem i deixem que el cous cous es cogui uns 5 minuts. D'altra banda, tallarem [...]

+ Tota la informació
Sopa de peix amb sèmola d’arròs

Sopa de peix amb sèmola d’arròs

El primer serà pelar els llagostins i reservar la carn (es poden reservar alguns sense pelar per decorar). Posteriorment, ofeguem els caps i pells en una olla amb oli d'oliva ben calent. Quan estiguin daurats, afegim les verdures tallades grosso [...]

+ Tota la informació
Arròs integral amb espàrrecs verds i xampinyons

Arròs integral amb espàrrecs verds i xampinyons

El primer és tallar totes les verdures en trossos petits, d'aproximadament 1 cm. Ofeguem la ceba uns 5 minuts en oli d'oliva. Afegim els alls i ofeguem altres 5 minuts. Afegim els tomàquets i sofregim uns 10 minuts el conjunt, fins que es quedi [...]

+ Tota la informació
Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Picar les escalunyes en brunoise. Fondejar amb oli d'oliva. Quan hagi agafat color nacre, fregir l'arròs. Afegir el vi blanc i deixar que s'evapori l'alcohol. A banda, saltar els ceps i afegir-los en aquest moment. A poc a poc anar afegint el [...]

+ Tota la informació