Receptes

Arròs a la cubana amb ou poché

Arròs a la cubana amb ou poché

Per preparar els ous, posar una làmina de paper film -resistent a la calor- sobre una tassa o bol. Tirar una culleradeta d'oli sobre el film per greixar-ho i trencar un ou. Afegir un polsim de sal, unir els extrems per tancar com un saquet amb [...]

+ Tota la informació
Arròs salvatge amb bolets i gambes

Arròs salvatge amb bolets i gambes

Preparar l'arròs salvatge bullit en aigua, amb un polsim de sal, uns 30 minuts. Escórrer i reservar. Mentre es cuina, preparar el sofregit. Pelar i picar l'all en làmines i pelar i ratllar la xirivia. Amb un mica d'oli daurar lleugerament [...]

+ Tota la informació
Albergínies farcides de blat tendre amb verdures

Albergínies farcides de blat tendre amb verdures

1. Parteix les albergínies per la meitat i fes-hi uns talls en forma de malla. Ruixa-les amb una mica d'oli d'oliva verge i una culleradeta d'orenga sec. Fica-les al forn a 200° fins que s'estovin (aprox. 30-40 minuts). Deixa que refredin una mica [...]

+ Tota la informació
Pa de pessic de llima llimona sense gluten

Pa de pessic de llima llimona sense gluten

Batem l'oli amb la vareta i afegim a poc a poc el sucre i seguim batent amb energia. Afegim els ous, un a un, sense afegir el següent fins que l'anterior estigui ben integrat. Tamisem la farina juntament amb el llevat i l’afegim a cullerades, a [...]

+ Tota la informació
Maires arrebossades

Maires arrebossades

Netegem el peix i traiem l'espina central. Arrebossem amb la farina, després ho passem per l'ou batut i finalment pel pa ratllat. Fregim el peix amb abundant oli calent i el servim immediatament. Recepta de Marta Negrillo (Elx), Més Votada [...]

+ Tota la informació
Anella de puré farcida de fumats

Anella de puré farcida de fumats

1. Posa l'aigua en un cassó fins que bulli, llavors aboca els dos sobres de flocs de puré i barreja bé amb unes varetes. Deixa que refredi una mica. 2. Prepara un motlle de silicona on vagis a fer el teu pastís. 3. Separa la meitat del puré [...]

+ Tota la informació