Tallem les cebes a quarts i la resta de les verdures d'arrel en trossos d'una mida similar. Deixem les patates senceres i amb pell i el cap d'alls solament partits per la meitat. Ho col·loquem tot en una safata de forn i amanim amb oli [...]
+ Tota la informació[embed]https://www.youtube.com/watch?v=901JqSHo1qQ[/embed] Com preparar Magdalenes de taronja sense gluten Posem els ous, l'oli, la taronja (ratlladura i suc) i el sucre de canya en un bol i batem bé. Tamisem la farina juntament amb el [...]
+ Tota la informació[embed]https://www.youtube.com/watch?v=KtcmNDzSNmg[/embed] Ofeguem en una cassola la ceba i l'all picats en oli d'oliva durant 5 minuts. Afegim totes les verdures tallades, el tomàquet i el vi i cuinem fins que s'evapori tot el [...]
+ Tota la informacióOfeguem les escalunyes en oli d'oliva. Afegim el vi blanc i deixem evaporar totalment. Afegim l'arròs, les castanyes i la farigola (reservem 4 brots per decorar), sal i pebre i mullem amb aigua o brou calent. Cuinem durant 15 minuts a [...]
+ Tota la informació[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OYVpyuTIJlE[/embed] Fem fondre la xocolata en el cafè calent. Incorporem la mantega fosa, els sucre barrejat amb la sèmola d’arròs, les espècies i els rovells dels ous. Batem les clares a punt de [...]
+ Tota la informacióFem coure l’arròs en aigua seguint les instruccions del paquet, l’escorrem bé i el barregem amb la carn picada, els ous, la ceba picada, sal i pebre. Amb aquesta barreja, fem les mandonguilles i les enfornem durant uns 15’ al forn a [...]
+ Tota la informació[embed]https://www.youtube.com/watch?v=meUBOB_L0EU[/embed] Pelem els caquis amb un pelador i els tallem a trossos. Els triturem en un robot de cuina juntament amb la beguda d’arròs i un pessic de sal fins a obtenir un gelat cremós. Si [...]
+ Tota la informacióFem coure la quinoa en aigua seguint les instruccions del paquet, escorrem i reservem. Fem coure la coliflor en aigua fins que sigui ben tova i la triturem amb una mica del líquid de cocció, un bon raig d’oli d’oliva, flor de sal, [...]
+ Tota la informació