Receptes

Cous cous amb magrana i taronja
1. Posem el cous cous en un recipient resistent a la calor i hi afegim l’aigua bullent. Cobrim amb una tapa i ho deixem reposar uns minuts fins que absorbeixi el...

Cassoletes de peix
Posem el peix en un cassó, cobrim amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Portem la llet just al punt d’ebullició...

Bowl d’arròs t’hai amb peix arrebossat, llima i coriandre
1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem i reservem. 2. Batem els ous i els hi afegim un rajolí de suc de llima. 3. Salpebrem el peix i...

Arròs basmati amb albergínia, tomàquet, tàperes i olives
1. Tallem les albergínies a daus molt petits. 2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem les albergínies durant 10 minuts. Salem lleugerament. 3. Afegim els...

Amanida freda de quinoa
1. Netegem la quinoa amb aigua. 2. Coem la quinoa amb 300 ml d’aigua a foc suau i tapat fins que s’evapori tota l’aigua. Deixem refredar la quinoa. 3. Pelem els...

Pastís de cacau i coco
1. En un bol posem els ous i els batem. 2. Afegim el sucre i la beguda d’arròs amb cacau i barregem bé amb l’ajuda d’unes varetes. 3. Afegim l’oli de girasol, la farina...

Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues
1. Tallem les verdures a daus molt petits. 2. En una paellera posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures durant 10 minuts. 3. Afegim el tomàquet ratllat i un...

Brownie de festucs amb sal
1. Preescalfem el forn a 170 ºC. 2. En un bol barregem la farina, el cacau i la canyella. Reservem. 3. Fonem la xocolata i la mantega al bany maria. Un cop estigui...
Descubre toda nuestra gama de productos

