Receptes

Bibimbup

Bibimbup

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 8 minuts. El colem i reservem. 2. Tallem els bolets shitake a làmines i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i [...]

+ Tota la informació
Saltat de verdures asiàtiques amb guarnició de quinoa

Saltat de verdures asiàtiques amb guarnició de quinoa

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=DXtMMKOEq9Q[/embed] 1. Amb l’ajuda d’un colador netegem la quinoa. 2. En una olla posem els 150 grams de quinoa juntament amb 300 ml d’aigua. Tapem i coem a foc baix durant 16 minuts (o fins que [...]

+ Tota la informació
Arròs amb pollastre a la llima

Arròs amb pollastre a la llima

1. En un bol barregem els daus de pollastre juntament amb 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llima, sal i pebre negre al gust i una mica de coriandre picat. Deixem macerar durant mitja hora. 2. Mentrestant posem aigua amb [...]

+ Tota la informació
Pebrots del piquillo farcits d’arròs ecològic

Pebrots del piquillo farcits d’arròs ecològic

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem. 2. Piquem l’enciam, les olives i els cogombrets. 3. En un bol barregem l’arròs cuit amb la tonyina, la maonesa, l’enciam picat, les olives, [...]

+ Tota la informació
Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

[embed]https://youtu.be/Y4_GjNW__8I[/embed] 1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 10 minuts. El colem i reservem. 2. Tallem la ceba a mitges llunes, la col kale a tires fines i les pastanagues a bastons. 3. En un wok [...]

+ Tota la informació
Arròs cremós amb pèsols

Arròs cremós amb pèsols

1. Piquem els alls tendres i el porro a trossets petits. 2. En una cassola posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures. Salem lleugerament. 3. Afegim l’arròs i coem tot junt durant uns minuts. 4. Mentrestant, [...]

+ Tota la informació
Bowl amb verdures de primavera

Bowl amb verdures de primavera

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Bullim els pèsols amb aigua amb sal durant 4 minuts i els reservem. 3. Coem els espàrrecs verds a la planxa i els [...]

+ Tota la informació
Hamburguesa d’espinacs i arròs

Hamburguesa d’espinacs i arròs

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15 minuts. Colem i reservem. 2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem els espinacs durant 10 minuts. Salpebrem al gust. 3. En un bol barregem [...]

+ Tota la informació