Blog

Les 25 millors receptes de tardor… amb arròs!

Canviem d’estació i es nota a la llum, als dies cada vegada més curts, a la temperatura més fresca… I el nostre cos ens demana plats més contundents, calentets, com sopes i cremes o arrossos caldosos. En aquest article et donem 25 idees de temporada per a vestir les teves receptes d’arròs amb ingredients de tardor.

A les fruiteries i verduleries, el panorama també és molt diferent al de l’estiu que deixem enrere. Els préssecs i les síndries deixen pas a les peres, pomes, mandarines, raïm, figues, caquis, xirimoies i magranes, que ara estan al seu millor moment. Aquestes dues últimes, xirimoies i magranes, tenen una temporada molt curta, així que si t’agraden, afanya’t i no perdis l’oportunitat de gaudir-les.

I dins l’univers de les verdures i hortalisses, les mongetes tendres i els tomàquets passen el relleu a les bledes, les carbasses, les albergínies, els espinacs i els bolets frescos, que molts esperem amb ganes des de l’any passat.

També comencen a arribar les castanyes i els moniatos, protagonistes de festes tradicionals a molts punts de la nostra geografia, tot i que a cada lloc té un nom diferent (Castanyada a Catalunya, Magosto a Galícia, Amagüestu a Astúries, Gaztainerre al País Basc, Chaquetía a Extremadura…). En qualsevol cas, són aliments perfectes també per a preparar plats de tardor, un menú de Halloween o un dinar per al dia de Tots Sants.

Després d’aquest repàs pels ingredients de temporada, una reflexió: amb quin altre aliment combinen de meravella tots ells? Amb arròs! Barrejant-los pots preparar receptes dolces i salades, ràpides i fàcils de fer, que et permeten treure el millor partit dels fruits de la tardor. Et proposem 25 receptes de temporada amb arròs, dividides entre primers plats, segons i postres.

Els millors entrants de tardor

Amanides, verdures farcides, risotto, llegums… tots aquests plats tenen l’arròs com a ingredient principal (o secundari, però no per això menys important). Et proposem una variada selecció de primers plats per a assaborir la tardor a la teva taula:

Et ve de gust un arròs de cullera? Prepara un d’aquests:

Els millors segons plats de tardor

L’arròs també és un ingredient ideal per a combinar amb carns, peixos i ous, amb els que pots preparar plats principals que et faran gaudir, i molt. Aquests tres, amb un toc oriental, també et poden servir per als sopars d’octubre.

Les millors receptes dolces de tardor

Poden ser el punt i final perfecte per a qualsevol àpat, però també un berenar fantàstic o un esmorzar diferent. Fixa’t per exemple en aquestes:

Més receptes del nostre blog

Si necessites més inspiració per a preparar receptes amb arròs, no et perdis el matambre de vedella farcit d’arròs, espinacs i bolets; o el nostre post Les 3 millors postres amb arròs, on trobaràs la recepta de l’arròs amb llet tradicional amb llimona i canyella, el cheesecake d’arròs amb llet i el “fals brownie” d’arròs. També tens l’arròs caldós mar i muntanya, que porta bolets, llagostins, rap, cloïsses, pollastre, costella de porc i salsitxes i és un festival de gustos.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here